onsdag 1 juli 2009

Trollhättans månadsmarknad och Brinkebergskulles slussar




Omkring 30 grader, då borde man kanske ligga vid badstranden, men vi stod på gågatan i Trollhättan. Partytältet fick vi använda idag då vi inte lyckades få in husbilen på vår plats.
Vi hade en hörnplats vilket gjorde att Rogers akrylmålningar syntes bättre. Det var många som tittade och kommenterade. Bokförsäljningen gick hyggligt. Det var mycket folk, men man orkade inte stanna länge i det gassande solskenet. Kastvindarna ställde också till bekymmer, tidvis fick vi stå och hålla i tältstängerna.

Sen har vi tillbringat kvällen vid Slusscaféet i Brinkebergskulle. Ikväll har det varit artistframträdande av "Sommarartisterna" en grupp duktiga ungdomar. En släktforskare hade via en länk hittat hemsidan och kom till caféet enbart för att köpa boken.
Återigen en vacker kväll, med lite svalkande vindar. På caféet sitter man runt borden och samtalar stilla, utanför slussar fritidsbåtarna medan solen håller på att gå ner över trädtopparna. Joggare trotsar värmen och springer förbi. Hit kommer man annars med cyklar, motorcyklar och bilar. En och annan vandrare med gåstavar kan också ses.
M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar