torsdag 25 juni 2009

BOKRELEASE VID BRINKEBERGSKULLE SLUSSCAFÉ

Efter att i går ha intervjuats av Nya Lidköpings Tidnings lokalredaktör i Grästorp, åkte vi mot Vänersborg. Där det blev lite affischering. Vårt lilla problem var e-strängen som gått sönder på Rogers gitarr. Det fanns ingen i Grästorp inte heller i Vänersborg. Så vi åkte till Trollhättan och parkerade på Frälsningsarméns gård. Det visade sig att det fanns en musikaffär i samma kvarter. Så nu är det problemet ur världen.


Idag var det då releasedagen på slusscaféet hos Vera och Kent.
Först blev det intervju av TTELA, som väl inte säger något för dem som inte bor här i trakten. När vi bodde här, för 25 år sedan, var det två tidningar: Trollhättans Tidning och Elfborgs Läns Annonsblad, därav den långa förkortningen efter sammanslagningen.
Vera satte upp skylten "Träffa författaren R. Blomberg". Det låter det! Men man skall visst ha rätt att kalla sig författare efter två böcker och det här är Rogers fjärde bok så han uppfyller väl kriterierna.

Roger har pratat med folk, berättat om släkten, sålt framför allt vykort men också några böcker. Nu sitter han och sjunger.
En otroligt varm dag och många gäster på caféet.
Kvällen verkar bli lika fin.

M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar